Anmeldelse – SPIS Odense

For et stykke tid siden inviterede vi SPIS Odense op på MARV. Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS Odense, har efterfølgende skrevet en lille hilsen.

”Startede weekenden med en fuldstændig fantastisk lækker aften på Restaurant MARV, hvor jeg fik den bedste vin-pairring jeg nogensinde har oplevet til den første ret, torsk med kapers (😋), og hvor SPIS Odense Food Festival blev forkælet af det enormt søde og opmærksomme personale med snacks, brød, og 9 (!!) retter, – bl.a. den mest vidunderlige kammusling, den dejligste, fede laks, en umamieksplosion af tartar, den lindeste lemon curd, en brunsvigerdessert som gik lige i de fynske hjerter, og salte og røgede oste, som blev til rigtig gode samtaleemner ved bordet.

Også en kæmpe ros til Marv, for at lave virkelig, virkelig lækker og gennemtænkt mad til selskabets vegetar, – det er ikke altid man er 100% heldig med dét, men det var vi i dén grad i går, og vegetarmaden blev meget beundret og talt om (det skal jeg huske næste gang bekendte spørger mig om en restaurantanbefaling – hvis statistikken holder, bliver det vel et par gange i løbet af den kommende uge…). 

Igennem hele menuen var det så tydeligt, at køkkenchefen VIL sine gæster noget, – jeg oplevede maden, som en lokal fortælling i en global kontekst, hvor jeg to gange fik noter af min søde, fynske farmors velsmagende køkken, og også flere gange mødte nye råvarer i fremragende, vellykkede smagskombinationer. Tak for en moderne, rock’n’roll-oplevelse tilberedt og serveret på den mest inderlige og gæstfrie måde, hvor jeg hele tiden følte at alt var skabt for gæstens glædes skyld, af et gastronomisk ambitiøst personale, som virkelig ville os det aller-allerbedste og som leverede en suveræn oplevelse for os. TAK🍽🙏🏻😋😊.

Marv var en del af SPIS! Uge 5 og havde en helt forrygende uge med fulde huse, – “Det betyder rigtig meget for os, som en ny restaurant, at vi kan være med i jeres festival”, sagde tjeneren og det blev jeg SÅ glad for:).
Vi ser Marv igen til Aspargesfrokosten 2019 og i SPIS! Odense Food Festivals program i uge 37. Det glæder vi os til:).

Madbilleder er ikke min force, så du må selv gå på Marv for at smage og se maden, eller du kan se lidt flere på min insta, eller på SPIS! Odenses facebook, efter weekenden.

Tak til Marv for invitationen og tak til alle de søde på billedet, for vældig fint selskab:).”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *