Best of Odense 2019

Det var en glædens dag, da vi modtog nyheden om, at vores fortolkning af brunch, var blevet nomineret i kategorien: bedste brunch i Best of Odense.
Vi er så glade og taknemmelige over, at I mener, at vores brunch er sådan en pris værdig.
Vi var afsted til det fineste Award show, der blev afholdt i Odeon. Sammen sad vi side om side med andre kollegaer rundt i byen, med nerverne ude på tøjet.
Det blev ikke til en pris i denne omgang, men bare det at være nomineret var den største cadeau. Så et kæmpe tak er på sin plads, vi er SÅ glade for, at I synes vores brunch er så fin en pris værdig. Vi håber på, at kunne snuppe den en anden god gang.

Nabo-hygge

IMERCO Odense havde taget en gave med til os

I torsdags, den 11. april, havde vi æren af alle vores dejlige naboers selskab. 

De var alle inviteret herop til snacks og cocktails, herefter 3-retters menu med tilhørende vine. 

Det var en dejlig aften, hvor humøret var højt. Vi sætter pris på et godt naboskab og vi glæder os til at se mere til vores naboer her i Brandts og omkring. 

Tak for en dejlig aften.

Derudover skal der lyde et tak til Imerco for den fine skål og butikkerne I Brandts for den smukke forårsbuket.

3 retters menu – Kun kr. 265,-

I anledning af den store efterspørgsel i SPIS! Uge 5, har vi besluttet os for at skyde april måned i gang med et særligt tilbud.


Fra mandag den 1. april til og med lørdag den 6. april tilbyder vi nemlig en 3 retters menu til kun kr. 265,-.

Forret
Rimmet Laks – Æggeblommecreme – Agurkegranité

Hovedret
Braiseret Kalv – Asparges – Syltede Brændte Løg – Selleripuré – Friteret Selleri – Glace

Dessert
Citrontærte – Lemoncurd – Marengs – Citronsorbet – Krystalliseret Chokolade

Vi gør opmærksomme på at bordreservation er nødvendigt og kan gøres på telefon 53 84 70 75.

Anmeldelse – SPIS Odense

For et stykke tid siden inviterede vi SPIS Odense op på MARV. Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS Odense, har efterfølgende skrevet en lille hilsen.

”Startede weekenden med en fuldstændig fantastisk lækker aften på Restaurant MARV, hvor jeg fik den bedste vin-pairring jeg nogensinde har oplevet til den første ret, torsk med kapers (😋), og hvor SPIS Odense Food Festival blev forkælet af det enormt søde og opmærksomme personale med snacks, brød, og 9 (!!) retter, – bl.a. den mest vidunderlige kammusling, den dejligste, fede laks, en umamieksplosion af tartar, den lindeste lemon curd, en brunsvigerdessert som gik lige i de fynske hjerter, og salte og røgede oste, som blev til rigtig gode samtaleemner ved bordet.

Også en kæmpe ros til Marv, for at lave virkelig, virkelig lækker og gennemtænkt mad til selskabets vegetar, – det er ikke altid man er 100% heldig med dét, men det var vi i dén grad i går, og vegetarmaden blev meget beundret og talt om (det skal jeg huske næste gang bekendte spørger mig om en restaurantanbefaling – hvis statistikken holder, bliver det vel et par gange i løbet af den kommende uge…). 

Igennem hele menuen var det så tydeligt, at køkkenchefen VIL sine gæster noget, – jeg oplevede maden, som en lokal fortælling i en global kontekst, hvor jeg to gange fik noter af min søde, fynske farmors velsmagende køkken, og også flere gange mødte nye råvarer i fremragende, vellykkede smagskombinationer. Tak for en moderne, rock’n’roll-oplevelse tilberedt og serveret på den mest inderlige og gæstfrie måde, hvor jeg hele tiden følte at alt var skabt for gæstens glædes skyld, af et gastronomisk ambitiøst personale, som virkelig ville os det aller-allerbedste og som leverede en suveræn oplevelse for os. TAK🍽🙏🏻😋😊.

Marv var en del af SPIS! Uge 5 og havde en helt forrygende uge med fulde huse, – “Det betyder rigtig meget for os, som en ny restaurant, at vi kan være med i jeres festival”, sagde tjeneren og det blev jeg SÅ glad for:).
Vi ser Marv igen til Aspargesfrokosten 2019 og i SPIS! Odense Food Festivals program i uge 37. Det glæder vi os til:).

Madbilleder er ikke min force, så du må selv gå på Marv for at smage og se maden, eller du kan se lidt flere på min insta, eller på SPIS! Odenses facebook, efter weekenden.

Tak til Marv for invitationen og tak til alle de søde på billedet, for vældig fint selskab:).”


Nytårsaften på Restaurant MARV

Kom til en enestående nytårsaften på Restaurant MARV, der blandt andet byder på bobler, en 7 retters menu og vin!

Arrangementet er et komplet arrangement med alt inkluderet – Bobler, 7 retters menu, vin, kaffe og sødt. 

Klokken 17:30 byder vi jer velkommen med et glas bobler, inden der klokken 18:00 vil vises Hendes Majestæt Dronningens nytårstale på storskærm.  Herefter vil I blive budt til bords indtil klokken nærmer sig midnat, hvor der vil være mulighed for at betragte fyrværkeriet fra vores tagterrasse belliggende på 5. sal, med udsigt over Odense by. 

Appetiser – Østers

Forret – ”Klassisk” kogt torsk

Mellemret – Jomfruhummerbisque

Mellemret – Pocheret æg med kål, hø-ost og trøffel

Forfrisker – Granité på champagne

Hovedret – Beef Wellington med pommes anna, farseret gulerod og glace

Dessert – Mazarin, hvid chokolade og lemon curd

Kaffe/The & fyldte chokolader, macarons og kransekage

Pris per kuvert kr. 1395,-

Praktiske informationer: Arrangementet afholdes på Restaurant MARV (Vestergade 75G, 5000 Odense C) nytårsaften (Mandag den 31. december 2018) fra klokken 17:30 til klokken 02:00. 

Reservation skal ske inden onsdag den 26. december 2018 klokken 18:00 og sker per e-mail på info@restaurantmarv.dk eller telefonisk 71 92 00 09. Arrangementet er forudbetalt og derfor er reservationen først gyldig når denne er betalt – Hvilket kan gøres med bankoverførsel, MobilePay eller kontant/kortbetaling på MARV. 

Like vores Facebook-side og følg med i, hvad der sker på Restaurant MARV

Jul i Brandts Passage

I anledning af julelyset der blev tændt i Brandts Passage, fik Restaurant MARV lov til at stå ved Madam Rosendahl Vintage og servere små snacks i vinterkulden.

Folk smagte blandt andet på jordskokkechips og laks med rygeostcreme og rugbrødsflager. 

Husk at julen også er at smage på MARV, se mere under vores menukort og følg med på vores Facebook side.

Her er til sidst lidt billeder fra vores stand og forberedelserne til den

Folk fik en snak med vores personale og en lille snack med på vejen 🙂

Restaurant MARV

Ugeavisen Odense lagde vejen forbi Restaurant MARV og har i den anledning skrevet en lille artikel, som kan findes på www.uao.dk/ 

Vi glæder os til at se jer – Husk at vi serverer vores julemenu tors-fre-lørdag helt indtil den 22. december 2018. 

Fiskeballoutine med rødbede, gremolata og skilt sauce

MARV