MARV ud af huset

Ønsker I at nyde god mad, men hjemme i egne rammer? Så tilbyder vi her på Restaurant Marv, at bringe gastronomien lige til døren. Dette gælder alle typer arrangementer såsom frokoster, fødselsdage, studentergilde, konfirmationer mm.

I kan vælge at få bragt maden ud med en guideline til hvordan at den skal færdiggøres og anrettes. I kan vælge at få en kok med ud, som sørger for at tilberede maden, anrette den i MARV’s ånd og præsentere middagen for selskabet. Derudover er det muligt at få serveringspersonale med ud til at servere maden, sørge for at ingen glas står tomme og den efterfølgende oprydning.

Det er ikke kun til store fester at I kan forkæle jeres gæster med MARV-oplevelsen. Har I nogle frokostgæster eller et middagsselskab derhjemme, som I gerne vil imponere lidt ekstra, står vi også altid klar.

For virksomheder er det også muligt at få MARV’s kokke ud og tilberede lækker frokost, hvis de ansatte skal forkæles. Desuden serverer vi også gerne til jeres påskefrokoster, julefrokoster og firmafester.

Har I specielle ønsker eller præferencer, så som allergier, vegetar- eller veganskeretter, så er det glædeligt noget vi kan tilpasse.

Menuen er helt op til jer og jeres ønsker og sammen finder vi den løsning der passer jer bedst.

Har ovenstående din interesse – eller har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe til os på +45 53 84 70 75 eller sende os en mail til info@restaurantmarv.dk– kig endelig forbi restauranten, så tager vi gerne et uforpligtende møde. 

Vi glæder os til at høre fra dig.